Marius KNS se alatura echipei de drift la Baneasa Rally Show

Astazi 27 august va avea loc la Baneasa Shopping City Bucuresti, Super Speciala „Baneasa Rally Show”, unde organizatorii au pregatit o serie de surprize. Specatorii vor avea parte de curse demonstrative oferite de driveri profesionisti insositi de vedete ale sportului si din showbiz, curse de karting  oferite de pilotii ce provin de la doua scoli de karting, din Brasov si Campulung Muscel, nu va lipsi nici motociclismul, parada masinilor de epoca, iar in incheiere driftul va pune stapanire pe micutul circuit creat in parcarea Baneasa Shopping City Bucuresti.

Dupa ce Gabriel Onofrei si SorinHaiEne si-au anuntat prezenta la “Baneasa Rally Show“, Marius “KNS” Mitrache, un alt pilot participant in campionatul european de drift KOE, se va alatura echipei de drift. Cei trei promit un show total pentru spectatori cu mult fum si cauciuc ars. 

Japonezele vor invada circuitul, Gabriel Onofrei si Sorin Ene vor evolua pe doua Nissan-uri Silvia S14 si S14A, iar Marius Mitrache se va alatura celor doi cu un Nissan Skyline GTR R33.

2 thoughts on “Marius KNS se alatura echipei de drift la Baneasa Rally Show”

  1. Drift in Bucuresti cu cei mai buni drifteri din ROmanica la ora actuala e ceva ceva alceva de 2 luni nu au mai fost drifturi iar eu sincer sa fiu numa cerculete cu un e36 sau burnout cu un golf3 am mai vazut de la ultima etapa din Bucuresti ,le urez multa bafta lui Sorin si lui Marius, cat despre Onofrei si lui la fel nu l-am vazut niciodata LIVE de fapt l-am vazut o data acu 2 ani la Vitantis,asa ca Multa Bafta Baieti!!!

  2. Cel mai bun drifter romana e Calin Ciortan la ora actuala, orice s-ar zice. Iar Marius KNS e pe aproape desi nu-l prea ajuta masina (e aproape stock). HAI-ul e showman, iar Gabi e la inceput.

Comments are closed.