Lewis Hamilton arestat in Melbourne

Lewis Hamilton a fost arestat in Melbourne  pentru conducere neadecvata a masinii sale si punerea in pericol a celorlalti participanti la trafic.

Pilotul echipei Mclaren se afla in Melbourne, pentru a disputa a doua cursa din Formula 1, Marele Premiu al Australiei . Martorii afirma ca Lewis Hamilton a plecat in mare graba din Albert Park, invartindu-se de cateva ori cu masina sa, politia acuzandu-l de folosire necorespunzatoare a autoturismului.

Oficialii politiei din Melbourne au declarat: “ un barbat avand resedinta in Elvetia a fost arestat dupa ce a plecat din Albert Park la 9 si 15 minute ora locala din Melbourne. Ofiterii de politie au observat ca rotile se invarteau in mod deliberat pe loc, cauzand mult fum. Un proces se va deschide impotriva acestuia, demersurile in instanta vor avea loc in cel mai scurt timp. Barbatul s-a intors la hotel si masina a fost sechestrata timp de 48 de ore. Nu este necesar ca acesta sa apara in fata justitiei si nici nu a consumat bauturi alcoolice”

Hamilton a emis o declaratie afirmand: “am condus intr-o maniera prea exuberanta si ca rezultat am fost oprit de politie. Ce am facut eu a fost copilaresc si vreau sa-mi cer scuze pentru asta.”