Debut promitator pentru CNK Dunlop 2011

47 de sportivi au luat startul in prima etapa a Campionatului National de Karting Dunlop 2011, organizat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv pe circuitul AMCKART din Capitala. Printre acestia se afla doi sportivi din Italia: Paolo Gagliardini si Nazareno Compagnoni, aflati pentru prima data in competitia nationala de karting din Romania, dar cu un palmares bogat in acest sport, la nivel european. Paolo, care este si instructor al Scolii de Karting Red Motor din Timisoara are doua titluri de campion european si doua titluri de campion national in Italia, la diferite clase de karting. Cei doi vor participa in Romania la clasa KZ2, la care s-au inscris in total 10 sportivi.

 

Din numarul total de inscrisi, 5 sunt la KF2, 5 la KID KART, 6 la MINI, 10 la N100 ICA, 2 la N60, 3 la N80, 3 la PUFO si 3 la KF3.

 

Si anul acesta Dunlop sustine CNK, oferind cate un  set de anvelope pentru cinci concurenti de la clasele KF3 si Mini de la fiecare etapa a competitiei.

 

Pentru aceasta etapa ni s-a alaturat si compania Racing Nick, care ofera vouchere de cumparaturi in valoare totala de 600 RON primilor 3 clasati de la PUFO si produse Millers Oils primilor 3 clasati de la N 100 ICA, KF2 si KZ2.

 

FRAS va publica pe site-ul oficial www.fras.ro timpii obtinuti in calificari si cele doua manse de concurs. Pana la sfarsitul zilei se vor desfasura calificari si Mansa 1 (Prefinala), iar maine va alea loc Mansa a doua (Finala).

 

credit foto: Dunlop