Andrea Goga va da motorul pe magar la RED BULL DONKEY CROSS

25 de rideri din intreaga lume, 25 de magari incapatanati si frumusetea unica a Muntelui Centaurus’, Pelion sunt ingredientele uneia dintre cele mai distractive evenimente moto. Andrea Goga va reprezenta Romania la Red Bull Donkey Cross.

Pe 3 aprilie, Red Bull Donkey Cross loveste din nou in satul Makrinitsa, undeva in nordul Greciei, situata pe muntele Pelion. Acolo, 25 de rideri, printre care si romanca Andrea Goga, vor avea parte de o experienta unica – dupa o cursa de enduro adevarat, pilotii vor renunta la motoare si vor termina cursa pe niste magari, care mai de care mai incapatanati pentru a ajunge la finish-ul cursei!

Pe un traseu de 14 km, pilotii trebuie sa obtina cel mai rapid timp cu putinta pentru ca pentru ultimii 5.3 km, acestia vor lasa motorul de enduro si vor continua cursa nu pe doua roti, ci pe cele patru picioare ale… magarilor.

Riderii de off-road trebuie neaparat sa ia cursuri de „pilotarea a magarilor” de la localnici pentru ca la orice semn de violenta asupra magarului va duce la descalificarea acestuia din concurs. Asa ca, „relationarea” cu magarul este neaparat necesara daca vrei sa termini cursa.

Dupa doua editii de succes, in 2007 si 2008, Red Bull Donkey Cross revine cu noi provocari. Pentru prima oara, Romania va fi reprezentata la aceasta competitie de Andrea Goga, membra a clubului Vectra Racing. Andrea se poate mandri cu doua locuri 1 la Campionatul National de Enduro al Romaniei, clasa fete (2009 si 2010), iar anul acesta va face echipa cu Sorina Sandu in cadrul celei de-a opta editii a Red Bull Romaniacs.