Asirom Vienna Insurance Group si Forch sponsorizeaza Federatia Romana de Motociclism

Compania germană Főrch va sponsoriza pe parcursul sezonului competiţional 2011 Federaţia Română de Motociclism, prin intermediul filialei sale din Braşov. Reprezentanţii companiei vor fi prezenţi la competiţii pentru a cunoaşte sportivii şi motocluburile implicate în competiţii dar şi pentru a-şi prezenta produsele, urmând ca în sezonul competiţional 2012 să se orienteze în cunoştinţă de cauză în direcţia sponsorizării unor sportivi sau motocluburi.

Asigurarea Românească – Asirom Vienna Insurance Group SA va oferi la sfârşitul actualului sezon competiţional de motociclism, câte 1.000 de euro copiilor care se clasează pe  podium la disciplinele viteză, supermoto şi motocros.

Podiumurile a două clase de juniori de la viteză, respectiv supermoto dar şi podiumurile a trei clase de la motocros vor fi premiate cu câte o mie de euro. Dorim să susţinem motociclismul românesc şi să ne implicăm în construirea unei generaţii de sportivi valoroşi care să reprezinte cu succes România pe scena internaţională a sporturilor cu motor“, a declarat Boris Johannes Schneider, preşedinte al Asirom Vienna Insurance Group, la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Motociclism, desfăşurată la data de 5 martie, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret.

Pentru a marca această eminentă colaborare între Federaţia Română de Motociclism şi Asirom Vienna Insurance Group, delegaţii cluburilor de motociclism din România l-au ales în unanimitate pe Johannes Boris Schneider în funcţia de vicepreşidente onorific al Federaţiei Române de Motociclism.

Marc Sandu