Subaru dezvăluie imaginea teaser a “Boxer Sports Car Architecture”

Fuji Heavy Industries(FHI), producătorul maşinilor Subaru, a anunţat lansarea oficială a unui website dedicat celei de-a 81-a ediţii a Salonului Auto Internaţional de la Geneva. Zilele rezervate presei sunt 1 şi 2 martie, în timp ce publicul larg va putea admira exponatele în intervalul 03 – 13 martie 2011.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de anul acesta, FHI a dezvăluit o imagine teaser a “BOXER Sports Car Architecture”. Această apariţie tehnologică este un unicat ce va fi prezentat la Geneva sub denumirea de „Subaru Rear-Wheel Drive Sports Car Technology Concept”.

“BOXER Sports Car Architecture” reprezintă conceptul Subaru Rear-Wheel Drive Sports Car dezvoltat în prezent în alianţă cu Toyota Motor Corporation. Bazat pe o platformă complet nouă, autoturismul cu tracţiune spate va utiliza propulsoarele Boxer cu cilindri dispuşi orizontal-opus, oferind caracteristicile şi tehnologia mărcii Subaru.

Website-ul dezvoltat de FHI (http://www.subaru-global.com/home.html) a fost inaugurat astăzi la orele 16.00. Site-ul va prezenta informaţii de ultimă oră referitoare la Salonul Auto de la Geneva şi va include înregistrarea video a conferinţei de presă susţinute de marca Subaru.

Despre Fuji Heavy Industries Ltd.

SUBARU este divizia de autovehicule a holdingului FUJI HEAVY INDUSTRIES Ltd. (FHI), producător al unei game variate de echipamente de transport, având la bază tehnologii de ultimă generaţie, concepute să răspundă exigenţelor utilizatorului modern. Gama de produse create de FHI se bazează pe tehnologii inovatoare şi cuprinde: Divizia de Autovehicule, Divizia Aerospaţială, Divizia de Construcţie Autobuze şi Prefabricate, Divizia de Produse Industriale şi Divizia de Sisteme Transport şi Ecologie.

Recunoscută la nivel internaţional pentru tehnologia şi sistemul superior de tracţiune integrală Symmetrical All – Wheel Drive şi motoarele Subaru Boxer cu cilindri dispuşi orizontal-opus, FHI ajută şi la dezvoltarea produselor eco-friendly şi se dedică protecţiei mediului la nivel global.

În România, Subaru Motors Trading este importatorul oficial al autoturismelor marca Subaru. Compania înfiinţată în 2005 deţine două showroom-uri aflate în capitală, precum şi o reţea de distribuţie ce acoperă 8 dintre cele mai importante oraşe din ţară.