Echipa BMW pentru DTM este completa

Cel de-al saselea si totdata ultimul pilot din echipa BMW, care va concura in DTM in acest an este Dirk Werner. In varsta de 30 de ani, Werner vine din campionatul American Le Mans Series, clasa GT, unde a terminat pe locul al treilea in sezonul 2011. Totodata este pilotul care reusea in anii 2007 si 2009 sa castige la aceasi clasa GT in campionatul american GRAND-AM.

Pentru mine pasul pe care il fac in DTM alaturi de BMW este unul fantastic. Lupta stransa din acest campionat reprezinta pentru orice pilot o mare provocare, insa tocmai acest lucru este exact genul de competitie care imi place.” declara Dirk Werner. 

 

Si Jens Marquardt s-a aratat incantat de alegera facuta: “Dirk ne-a convins ca este omul potrivit pe intreaga durata a testelor pe care le-am efectuat. Rezultatele eforturilor noastre facute in ultimele luni sunt o echipa care credem ca va realiza lucruri marete in DTM. Sunt multumit de faptul ca avem piloti de diferite nationalitati, doi piloti din America de Nord, un sud american, un britanic si noi piloti germani, oferind astfel fanilor nostrii o varietate de piloti de diferite nationalitati.”