Jaime Alguersuari in DTM?

Numele spaniolului in varsta de 22 de ani a fost vehiculat la sfarsitul anului 2012 pozitionandu-l pe fostul pilot de Formula 1 alaturi de constructorul BMW in DTM. Jaime Alguersuari a participat pana in prezent doar in competitii de formula, debutand in anul 2005 in Formula Junior 1600 Italia ulterior facand pasul in Formula Renault, Formula 3 si in 2009 ajungand acolo unde toti pilotii viseaza, Formula 1.

3 ani a alergat pentru aceeasi echipa Scuderia Toro Rosso intre 2009 si 2011, cel mai bun rezultat obtinandu-l in anul 2011 atunci cand s-a clasat la sfarsitul sezonului pe pozitia a 14-a. Atat Jaime cat si reprezentantii BMW nu au confirmat acest zvon insa se pare ca in aceasta luna vom afla daca acest lucru se va concretiza. Echipa BMW va fi astfel completa, Jaime urmand sa fie cel de-al optulea pilot pentru constructorul bavarez.

 

Cea de-a patra si totodata noua echipa, BMW Team MTEK, va fi coordonata de Ernest Knoors, care cel mai recent a lucrat cu Ferrari în Formula 1, si va fi alcatuita din Marco Wittmann deja confirmat si probabil Jaime.