Teste in DTM

Cei de la BMW au efectuat primele testele pentru sezonul 2014. Jens Klingmann si Antonio Felix da Costa au fost cei doi tineri piloti care au parcurs circuitul de la Jerez la volanul modelului M3 DTM.

audi_motorsport-131122-8322

Audi a fost ceva mai generos cu testele evaluand opt tineri piloti cu varste cuprinse intre 17 si 22 de ani. Jordan King (GB) si Harry Ticknell (GB), care au primit premiul pentru cei mai buni piloti Volkswagen in FIA Formula 3 Championship, Robin Frijns (NL, 2012 Renault World Series Champion), Marvin Kirchhöfer (D, 2013 ATS Formula 3 Cup Champion), Alessandro Latif (GB, Speed Euroseries), Thomas Schöffler (D, 2013 International GT Sprint Series Champion), Ferdinand Stuck (D, VLN) si Stefan Wackerbauer (D, Formula Renault Eurocup).au urcat pe rand la volanul unui Audi A4 DTM sub indrumarea lui Adrien Tambay si a lui Timo Scheider, dublu campion DTM. 

 

Dieter Gass, seful programului Audi in DTM explica: “In prezent suntem foarte multumiti de pilotii pe care ii avem in DTM, dar din cand in cand vrem sa oferim posibilitatea tinerilor de a experimenta din lumea DTM. Prin aceste teste cautam talente pentru viitor. In acelasi fel au inceput si actualii piloti din DTM sau alte competitii.