Timo Glock ultimul venit in tabara BMW

Pilotul german in varsta de 30 de ani a devenit de astazi cel care completeaza lista pilotilor din tabara BMW in DTM. Dupa ce in cariera sa a participat in principal in competitii de formula, Timo va debuta in acest sezon in Campionatul German de Turisme. Germanul nu se afla la prima experienta alaturi de constructorul bavarez, fiind in 2007 pilot de teste pentru echipa de Formula 1, BMW Sauber. 

Timo Glock

Experienta sa in Formula 1 incepe inca din anul 2004 cu echipa Jordan Ford si dupa o perioada de pauza revine in Marele Circ incepand cu 2008 ca pilot in cadrul echipei Panasonic Toyota Racing. Dupa doi ani petrecuti la Toyota, Timo se muta la Virgin Racing si incepand cu anul 2011 echipa schimba numele in Marussia. Saptamana trecuta, Timo a parasit echipa pe fondul conditiilor economice precare, care au afectat pana si actorii celei mai puternice competitii de motorsport din lume.

 

Insa, schimbarea a venit imediat dupa testul efectuat ieri la volanul unui BMW M3 DTM, Tiomo devenind astfel cel de-al optulea pilot al echipei BMW in DTM. El il va avea alaturi pe tanarul Marco Wittmann in cadrul nou infintatei echipe BMW Team MTEK, condusa de Ernest Knoors.