Tidemand testeaza terenul inainte de Raliul Suediei

Pontus Tidemand si noul sau copilot, Ola Floene, vor lupta in acest weekend pentru o victorie in etapa de rally sprint ce va avea loc in orasul suedez Falun. Aceasta runda reprezinta pentru pilotul de 22 de ani, un bun test cu Ford-ul Fiesta RS WRC, inainte de startul celui de-al doilea raliu din calendarul WRC, ce se va disputa in Suedia. 

 

Tidemand a afirmat :distanta traseului este destul de mare si trebuie sa ai un start foarte bun. Ultima parcurgere a probei este cruciala pentru ca cel mai rapid pe ultima trecere castiga. Aceasta etapa ne va da posibilitatea sa pilotam masina inaintea altor etape mai importante. Am facut deja si cateva teste de navigatie si totul merge perfect“.

 Ingemar Svensson  sweden-rally

Masina pe care Pontus o va pilota este un Ford Fiesta RS WRC, apartinand lui Tommy Andersson si este pilotata de Ingemar Svensson in Campionatul de Raliuri al Suediei. Svensson va concura si el in acest weekend, dar la volanul unui Ford Focus WRC. Svensson a declarat: Tommy Andersson este proprietarul masinii, dar eu o pilotez. In acest weekend, Pontus se va afla la volan si va avea ocazia sa dobandeasca cat mai multa experienta pentru Raliul Suediei. Este absolut normal sa ajuti tinerele talente cat mai mult posibil“.

 

Cu piloti precum Mats Jonsson si Patrik Sandell, care se vor afla la volanul unui Ford Fiesta RS WRC, similar cu cel pilotat de Pontus Tideman, actiunea este garantata sambata in Suedia, unde se asteapta un numar mare de spectatori.