Interviu cu Vlad Cosma dupa Tess Rally 2010

Nu e cazul sa ma ascund dupa degete ca sunt fan a tot ceea ce inseamna Loeb, C4 WRC,  Citroen si Citroen Racing . Poate nu va mai trece foarte mult timp si vom avea ocazia sa-l vedem pe marele campion pe vreuna din probele speciale din Romania.

Pana atunci ne multumim si il urmarim cu atentie pe tanarul campion de anul trecut al juniorilor, Vlad Cosma . Acesta a facut trecerea de la o cupa monomarca ( Cupa Dacia Logan) la o alta mult mai spectaculoasa , Citroen Racing Trophy, inca de la ultimele doua etape de anul trecut . Acest trofeu , inceput in 2009, continua si in acest an , iar la primul raliu ne-a oferit in mare parte o lupta foarte spectaculoasa . Astfel pe Ps6 ( Poiana ) toti cei trei concurenti inscrisi in Citroen Racing Trophy , Vlad Cosma , Alex Filip si Danny Ungur , au terminat proba intr-un ecart de numai 0.6 secunde . De remarcat ar fi si faptul ca la Tess Rally numai Danny Ungur a beneficiat de upgrade-ul la versiunea MAX a micutului Citroen C2R2 , Vlad si Alex urmand sa o faca incepand cu Raliul Argesului .

Cum a decurs Tess Rally 2010 pentru Vlad, ce a patit pe Ps7 si ce isi propune pentru Raliul Argesului puteti afla din interviul  de mai jos :

Motorsportnews.ro : Cum a decurs pentru tine Tess Rally 2010 ?

Vlad Cosma : Totul a mers relativ bine, colaborarea cu Florin perfecta, masina pusa la dispozitie de TMS a funcitonat ireprosabil, doar eu am avut unele mici scapari. In prima zi am ales o setare gresita pentru puntea spate si nu am intrat in ritmul cursei chiar de pe prima proba!

Motorsportnews.ro : Ce s-a intamplat pe Ps7 Babarunca ?

Vlad Cosma : Am atacat prea pe interior virajul de la intrarea in Babarunca, am lovit ceva acolo si am facut o pana lenta, am mers asa pana pe primele ace de par unde roata s-a dejantat si a trebuit sa ne taram pana la finalul probei .

Motorsportnews.ro : Care este stadiul lucrarilor la masina. Vei reusi sa o upgradezi la versiunea “MAX” pentru Raliul Argesului ?

Vlad Cosma : Teoretic in 2-3 zile masina va fi gata de start, au ajuns toate piesele si acum se monteaza, deci la Arges vom fi cu Max !

Motorsportnews.ro : Raliul Argesului se va desfasura pe Transfagarasan in 2010 , intr-o configuratie in care nu s-a mai tinut din 2001 . La ce “surprize” te astepti pe Transfagarasan ?

Vlad Cosma : Din cate am auzit principala surpriza ar putea fi necestitatea utilizarii rotilor de macadam 🙂 , sau de ce nu in varf  a celor de iarna!

Motorsportnews.ro : Ce iti propui pentru Raliul Argesului 2010  ?

Vlad Cosma : Ne propunem impreuna cu Florin sa venim cat mai sus in clasamentul grupei A, sa razbunam semiesecul de la Brasov .

One thought on “Interviu cu Vlad Cosma dupa Tess Rally 2010”

Comments are closed.