Rezultate Dementor Rally Show 2011

Vineri, 11 noiembrie, s-a dat startul in cea de-a saptea editie Dementor Rally Show, devenit deja tradionalulul eveniment care incheie sezonul raliurilor din Romania. Peste 30 de piloti au luat parte la versiunea romaneasca a celebrei “Cursa Campionilor”. Competia de la Sibiu s-a desfasurat pe circuitul de rally cross, circuit care permite intrecerea intre doua masini in paralel. Editia din 2011 a fost onorata cu prezenta lui Fracois Delecour aflalt deja la cea de-a doua prezenta in Romania in acest an, dupa raliul Sibiului, care s-a desfasurat in luna iulie, unde acesta a participat cu un automobil Dacia Logan.   

 

Manu Mihalache este cel care a reusit sa isi treaca in cont victoria din acest an la Dementor Rally Show, la categoria care a reunit clasele 2 si 3. Mihalache a reusit sa il invinga pe campionul national de raliuri Valentin Porcisteanu in finala, dupa ce in semifinala s-a impus in fata lui Titi Aur multipliu campion national de raliuri.

 

La categoria automobilelor cu doua roti motrice, care a reunit clasele 5 si 6, victoria i-a revenit lui Alex Filip la volanul unui Renault Clio R3, acesta invingandu-l in finala pe Sebastian Barbu cu scorul de 2-0. Finala mica la aceasta categorie i-a adus liocul al treilea pilotului NRA, Vlad Cosma, reusind sa il devanseze pe Francois Delecour cu scorul de 2-0. 

 

La categoria Cupa Dacia Logan victoria i-a revenit lui Sebastian Barbu, in timp ce la categoria clasei 9 Radu David a reusit locul 1, acesta facand parte din noul val de tineri piloti din raliuri, pe plan intern. La categoria care a reunit clasa 11 si 19 am avut parte de o finala intre doi grei ai raliurilor Marco Tempestini si Titi Aur, Tempestini reusind sa urce pe cea mai inalta pozitie a podiumului cu scorul de 2-0.

 

Rezultate complete

One thought on “Rezultate Dementor Rally Show 2011”

Comments are closed.