Echipajul Filip – Iancu încerca să-şi ia revanşa la Targu Mures

  • a doua etapă din Campionatul Naţional de Raliuri are loc în weekend la Târgu Mureş
  • echipajul 79 FILIP/IANCU va încerca să-şi ia revanşa cu o maşină ca nouă, după ce la etapa de la Braşov a fost forţat să declare abandon tehnic din cauza unei probleme la motor
  • fanii sportului cu motor sunt invitaţi să descopere maşina de competiţie

 

Campionatul Naţional de Raliuri continuă cu etapa de la Târgu Mureş pe 6 şi 7 mai, propunând concurenţilor un traseu nou.

 

Echipajul 79 FILIP/IANCU va fi prezent la start cu maşina ca nouă, după ce la Raliul Braşovului a fost forţat să declare abandon tehnic din cauza unei probleme la motor. Renault-ul Clio R3 de concurs a fost echipat cu un motor nou în configuraţia Maxi.

 

Ne bucurăm că într-un timp scurt am găsit o soluţie pentru a nu rata etapa de la Târgu Mureş. Cu sprijinul Colina Motors am reuşit să comandăm un nou motor, construit în atelierele Cupissol din sudul Franţei. Putem spune că maşina este acum complet nouă şi pregătită pentru performanţă.”, a spus pilotul Alex Filip la plecarea din Bucureşti.

 

Pe măsura eforturilor de a fi din nou la linia de start sunt şi obiectivele echipajului 79 FILIP/IANCU- locul 1 în clasamentul automobilelor cu două roţi motrice şi un loc în top 10 al clasamentului general. “Vrem să lăsăm în urmă eşecul tehnic de la Braşov şi să ne luăm revanşa. Competiţia se anunţă acerbă, pentru că vom avea adversari puternici. Cu unii dintre ei am făcut deja cunoştinţă la etapa trecută, iar acum va participa şi pilotul George Grigorescu la categoria maşinilor cu 2 roţi motrice, la volanul unui automobil mai puternic decât al nostru. Noi vom face însă tot posibilul să fim cât mai rapizi, pentru a surmonta diferenţa de putere.”, a dezvăluit copilotul Bogdan Iancu înainte de a pleca la Târgu Mureş.

 

Şi de această dată, cei doi coechipieri vor fi aproape de fanii sportului cu motor. Cei dornici să vadă maşina de competiţie şi să afle mai multe despre lumea raliurilor sunt invitaţi joi, 5 mai, între orele 17 şi 19, la Orange store din P-ţa Trandafirilor, Târgu Mureş. Tot pentru ei, prima şi ultima probă specială ale Raliului vor fi transmise live de la bordul maşinii de concurs, printr-un iPhone 4 de la Orange.

 

Echipajul 79 FILIP/IANCU este susţinul în sezonul competiţional 2011 de Orange România, Renault România, Michelin România, Computerland România, şi de Converse prin Elmec România. Pregătirea maşinii de competiţie este asigurată de Colina Motors.

 

Mai multe informatii despre Alex Filip pe site-ul www.alexandrufilip.ro

credit foto: Bogdan Barabas