Jack Daniel’s Rally Team – final de sezon 2011

In weekend-ul trecut  Jack Daniel’s Rally Team a participat la ultima etapa de raliu din sezonul 2011 – raliul Moldovei. Finalul de sezon aduce echipei locul 3 si 2 titluri de vice campioni.  

 

Raliul Moldovei de la Bacau incheie campionatul National de Raliuri Dunlop 2011. Dupa 8 etape disputate pe asfalt si macadam si una anulata, sezonul se incheie pentru JDRT cu locul 3 la echipe. La clasa 6 Norbert Bereckzi, iesit in décor la Bacau, devine vice campion. La clasa 11, cu puncte acumulate doar din 5 etape, Catalin Berari si Mihai Sandu, castigatori la raliul Moldovei, devin vice campioni.  

 

Victor Ponta si-a anuntat oficial retragerea din motor sport

 

Pentru Victor Ponta raliul Moldovei a fost ultimul raliu la care a participat. Edwin Keleti si Victor Ponta s-au situat pe locul 2 la clasa 19 la acest raliu, retragerea lui Victor Ponta fiind pentru cei doi unul dintre momentele cele mai emotionante de la festivitatea de premiere.

 

Victor Ponta:Ma bucur ca am facut timp de 2 ani parte din echipa Jack Daniel’s Rally Team. Chiar daca in acest an nu am mai avut rezultatele din anii trecuti , mi-a facut o deosebita placere sa fiu alaturi de colegii mei. Va promit ca voi fi alaturi de fanii JDRT si fanii motor sportului si la anul, in calitate de spectator.

 

Edwin Keleti:  A fost un raliu foarte dificil si cu multe deficiente, dar pentru mine a avut o semnificatie aparte: ultimul raliu alaturi de Victor! Rezultatul sportiv a fost secundar. Ii multumesc mult pentru profesionismul cu care a abordat acest sport, ii multumesc pentru increderea pe care mi-a acordat-o si pentru frumoasa prietenie care s-a inchegat intre noi. Ii tin pumnii sa-si atinga toate obiectivele pe care le are in viata profesionala si sper sa mai impartim, vreodata, bucuria sportului auto. Multumesc echipei si partenerilor pentru acest sezon intens si ii felicit pe campionii din 2011

 

Catalin Berari: Am facut rezultate foarte bune, dat fiind faptul ca am trecut de la o clasa la alta in plin sezon. Sunt convins ca anul viitor, cu o strategie corecta, vom fi din nou 

 

Gergo Szabo: Am pierdut titlul anul acesta, dar le multumesc colegilor si prietenilor mei de la Jack Daniel’s Rally Team pentru ocazia de a le fi alaturi,  promovand mesajul de responsabilitate: “Condu responsabil: nu bea la volan! Acesta este sportul, ii felicit pe castigatorii de anul acesta si privesc cu incredere spre sezonul viitor

 

Despre Jack Daniel’s Rally Team:

Jack Daniel’s Rally Team, a adus in 2011 mesajul său de responsanbilitate, cu următoarele echipaje: Gergo Szabo şi Zoltan Kohler pe Mitsubishi Lancer EVO 10 şi Edwin Keleti şi Victor Ponta  pe Mitsubishi Lancer Evo 10 la clasa 19, Cătălin Berari si Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 6 la clasa 11 şi Titi Aur si Karoly Borbely, pe Mitsubishi Lancer EVO 9 la clasa 3. Lor li se adaugă echipajul maghiar Norbert Bereckzi şi Kozma Lazslo pe Citroën C2R2- Max la clasa 6. 

 

Credite foto: Motormedia