Valentin Porcisteanu castiga Raliul Clujului 2011

 

Vali Porcișteanu și Dan Dobre au avut un start prudent în ziua secundă a Raliului Clujului. Vali a ridicat însă ritmul pe PS3, atunci când, deși a avut și secțiuni pe care le-a abordat mai prudent, pentru nu avea probleme din pricina pietrișului de pe drum, a fost doar cu 1.6 secunde mai lent decât Marișca, liderul întrecerii. Porcișteanu era pe locul secund, iar apoi, după o demonstrație de ”maximum attack” pe PS 4, care preceda intrarea în primul parc de service al zilei, devenea lider.

 

 

Bucla a doua, formata doar din doua probe speciale, practic o reparcurgere a Ps 3 si 4, prevestea un duel intre Vali Porcisteanu si Bogdan Marisca. Cel mai bun timp pe Ps 5 a fost obtinut de Bogdan, clujeanul trecand la conducere cu un avans de doar 3 secunde. Ps 6, ultima a raliului, a fost castigata de Valentin Porcisteanu, care isi trece in cont cea de-a doua victorie din acest sezon, si isi mentine pozitia de lider al clasamentului general dupa primele trei etape ale Campionatului National de Raliuri.

 

 

Bogdan Marisca termina raliul pe locul doi, la doar 0,9 secunde in spatele lui Vali Porcisteanu, dupa cei 102,2 km de probe speciale. Ultima pozitie a podiumului este ocupata de Dan Girtofan in timp ce Marco Tempestini se claseaza doar pe locul 4.

 

 

 

One thought on “Valentin Porcisteanu castiga Raliul Clujului 2011”

Comments are closed.