Giri, entuziasmat de proba nouă de la Cluj

La mai puțin de o lună de la Delta Rally, caravana CNR se mută în weekend la Cluj, pentru o nouă ediție a Transilvania Rally. Printre aspiranții la victorie se numără, ca de obicei, duoul brașovean Dan Gîrtofan/Adrian Berghea, care are în plan să spargă ghinionul din ultimul timp și să revină în frunte.

Giri 2013

După o zi plină de recunoașteri, Giri a oferit primele impresii despre traseul pe care se va înfrunta cu ceilalți competitori: „Probele sunt frumoase. Tarnița și Dângău sunt așa cum mă așteptam. Tarnița este tehnică, dar cu câteva zone cu un pic de nisip, pe când Dângău este foarte frumoasă, așa cum a fost tot timpul. De departe însă, vedeta este proba nouă, Beliș. Este cea mai tehnică specială, e incredibilă. Sunt foarte multe viraje, asfaltul este nou, dar îngust, nu are o linie dreaptă mai mare de 70 de metri, e o probă plină de capcane. Nu am făcut așa o specială în toată cariera mea. Poate de aceea îmi place foarte mult. Sper să știm să mergem pe o astfel de probă. În rest, mașina este ok, motorul tocmai s-a întors de la o revizie în Franța. Sperăm ca și noi să fim în parametrii care trebuie și să putem lupta pentru un loc în față”, a spus Dan Gîrtofan.

 

Cei doi brașoveni luptă la Cluj și pentru a le face o bună imagine partenerilor care le seunt alături în 2013, Škoda România, Porsche Finance Group și Mobil 1 prin Lubexpert România.