Manu Mihalache si Eugen Rotaru vor fi prezenti la Raliul Clujului

Echipajul Manu Mihalache – Eugen Rotaru a plecat catre Cluj, cu gandul la cei 139 de kilometri de probe speciale, avand grija sa nu lipseasca din bagaje speranta obtinerii unor rezultate bune.

 

“Parafrazand un vechi cantec popular as spune ca: lung ii drumul Clujului, dar mai lung al dorului. Plecam la Transilvania Rally constienti ca va fi greu, dar cu un dor nestavilit de rezultate bune, care sa-i bucure pe toti sustinatorii nostri”, a declarat Manu, cu o zi inainte de plecare.

manu mihalache - eugen rotaru

 “ Pentru noi acest raliu este foarte important, atat din perspectiva punctelor, cat si a numarului mare de spectatori, prezenti an de an pe probe. Voi incerca, alaturi de Eugen, sa avem o evolutie spectaculoasa, sa aducem un plus acestei competitii, in masura in care materialul de concurs ne va permite”, a mai declarat cel cunoscut iubitorilor de raliu ca “The Show Man”.     

 

Cei care vor vizita standul echipajului Manu Mihalache – Eugen Rotaru  in parcul service au posibilitatea sa participle la tombola organizata de acestia cu sprijinul partenerului Pro-X. Vor fi acordate 10 premii in valoare totala de peste 2.000 ron constand in produse de intretinere si cosmetica auto.

 

La startul acestei competitii s-au inscris 57 de echipaje, lupta anuntandu-se una foarte dura, dar si foarte spectaculoasa, fiind ultima din acest an in care se ruleaza in mare parte pe asfalt.