Gata cu zapada! Ce urmeaza in Banat???

Echipajul 99 se afla in fata celei de-a doua etape a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2013, Timis Rally.

Keleti_Csomortani BV

Dupa un inceput de sezon perfect, cu victorie la clasa 3 si locul 4 la clasamentul general in raliul Tess – Dunlop, desfasurat in conditii de iarna, Edwin si Botond se intreaba ce surprize meteo ii mai asteapta in Banat?! Buletinele meteo arata ca zona este afectata de precipitatii abundente sub forma de ploaie insa castigatorii etapei brasovene spera ca aceasta nu va afecta apetitul spectatorilor din vestul tarii pentru spectacol!

 

Edwin revine de fiecare data cu mare drag la Timisoara, locul unde a debutat in 1999 ca pilot in CNR dar si datorita afectiunii pe care o poarta frumosului oras. Din pacate in 2012 o defectiune la pompa de benzina a pus punct evolutiei lui Edwin si Boti, insa anul acesta cei doi clujeni spera la o cursa lipsita de surprize neplacute pentru a putea sa parcurga frumoasele probe speciale pana la capat.

 

Lupta in cadrul clasei 3 va fi foarte puternica insa prioritatea lui Edwin este, in acest sezon, sa reuseasca clasari cat mai aproape de zona podiumului general al etapelor. Nu va fi usor, mai ales cand lupta se da cu o masina inferioara tehnic, insa cine spune ca raliurile sunt un sport usor?

 

Startul raliului va avea loc vineri 12 aprilie la ora 14:30, acesta va avea 15 probe speciale, din care doua superspeciale, una in Lugoj si una in Timisoara. Lungimea totala a probelor speciale va fi de 111,57 km.