Interviu cu Mihai Beldie Jr.

Cu ocazia desfasurarii etapelor a III-a si a IV-a din Campionatul National de Viteza in Coasta un tanar pilot va debuta in aceasta competitie la volanul unui automobil Dacia Logan pregatit de curse. Mai jos puteti afla cate ceva despre Mihai Beldie jr. intr-un scurt interviu acordat de acesta inainte de etapele de la Teliu, care se vor desfasura in acest weekend.

Motorsportnews.ro: De unde pasiunea pentru sporturile cu motor?

Mihai Beldie Jr.: Motorsportul este o traditie in familia noastra. Tatal meu a fost pilot de viteza in coasta, raliu si  totodata si organizator de competitii automobilistice. Sora mea este copilot de raliuri cu participari in campionatul mondial. Eu sunt abia la inceput as putea spune si mai am foarte multe de invatat de la ei.

Motorsportnews.ro: Cand ai inceput sa participi la competitiile de motorsport?

Mihai Beldie Jr.: Debutul meu in motorsport a fost la volanul unui kart in anul 2000, iar la viteza in coasta am avut ocazia sa debutez chiar la competitia organizata de tatal meu in 2009 la Straja.

Motorsportnews.ro: Ai vrut sa participi in special la Teliu sau acum s-a ivit ocazia?

Mihai Beldie Jr.: Astept aceasta ocazie de foarte mult timp 🙂 ! acum s-a ivit si nu aveam cum sa o ratez.

Motorsportnews.ro: Ai mai concurat pe Dacia Logan pana acum?

Mihai Beldie Jr.: Da, chiar la etapa la care am debutat la viteza in coasta anul trecut masina pe care am concurat a fost tot o Dacia Logan.

Motorsportnews.ro: Iti doresti sa iei startul in vreo etapa de raliu sau iti place mai mult la coasta?

Mihai Beldie Jr.: Visul meu este sa devin un pilot de raliuri rapid, dar sunt foarte fericit sa ma aflu la startul oricarei competitii automobilistice.

In final as dori sa multumesc tuturor persoanelor care m-au ajutat si au facut posibila aceasta participare a mea in cadrul aceastei competitii.