Lista de inscrieri la Muscel Racing Contest creste pe zi ce trece

Numarul concurentilor care si-au anuntat prezenta la etapa de debut a CNVCD 2011 a ajuns la 66


Luni 25 aprilie, la ora 20:00, atunci cand expira termenul initial pentru inscrierile la Muscel Racing Contest, runda care, in perioada 29 aprilie – 1 mai, deschide “balul” in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2011, lista de inscrieri cuprindea deja 55 de nume. “Este o prezenta numeroasa, insa ma astept ca in zilele care urmeaza sa sune in continuare telefonul, iar la momentul startului competitiei sa inregistram un numar record de participanti”, declara, la acel moment, Norris Mageanu, reprezentantul organizatorului, Hatters Motorsport.

 

O declaratie deloc de complezenta, marturie stand faptul ca in urmatoarele 48 de ore alti 11 piloti si-au anuntat prezenta la Campulung Muscel. Intre acestia, Paul Andronic, secondantul lui Hora si laureatul Grupei H in stagiunea trecuta, dar si Bogdan Nastase, castigatorul primei runde in Cupa Dacia 2011, si Florin Tincescu, pilot care evolueaza in aceeasi competitie in CNRD, cei doi sporind lista pilotilor de raliu care vor concura la Muscel Racing Contest. Si intrecerea vehiculelor istorice beneficiaza de un plus, la start urmand sa se alinieze si Valentin Matei si Nicolae Iordache, ale caror “bijuterii”, Fiat 128 Rally, respectiv Renault 12 Gordini, vor oferi un plus de atractivitate spectacolului de pe Mateias.

 

In plus, la fata locului vor fi (ca forlighteri probabil) si Aldo Sforza pe Morgan V8 Supercharged, Andrei Tentean, pe Honda Civic Supercharged, sau Alex Mirea (Subaru Impreza STI).
Un zvon de ultima ora anunta incerta prezenta la start a lui Daniel Onoriu, care se inscrisese ieri (se pare ca masina nu este pregatita), dar si intrarea in tara pe la Nadlac a unei “bombe” de 900 de cai, un Ford Escort Cosworth care va fi pilotat de Victor Baldescu, cel care figureaza deocamdata pe lista preliminara cu Mini Monte Carlo.

Muscel Racing Contest se va desfasura in perioada 29 aprilie-1 mai, Campulung Muscel avand si in acest an onoarea de a deschide balul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop. Cu acordul Primariei Municipiului Campulung, adunarea generala a membrilor Hatters Motorsport a decis ca etapa I (29 aprilie 2011) a CNVC Dunlop 2011 sa se desfasoare “IN MEMORIAM VLAD IOSIPESCU”. Etapa a II-a (1 mai 2011) va reveni la titulatura obisnuita, “VIZITATI CAMPULUNG MUSCEL”.

 

Lista de inscrieri Muscel Racing Contest