Morcovmobilul a plecat la Campulung Muscel

Despre Valentin Cimpoeru sau Morcov pentru cunoscuti, ar fi foarte multe de spus, dar nu o sa va mai plictisim si astazi cu povesti despre ce pilot extraordinar este el, acest lucru fiind deja binecunoscut. Debutul sezonului 2011 al Campionatului de Viteza in Coasta Dunlop 2011 l-a luat pur si simplu prin surprindere pe Valentin. Un nou traseu in lungime de 5,150km, pregatit de catre organizatorii Muscel Racing Contest in acest an, l-a bulversat pe Morcov care initial se gandea sa isi ia un copilot pentru aceste doua etape, declarandu-ne ca: “E prea mult pentru mine, un simplu pasionat al Vitezei in Coasta care-si descarca adrenalina intr-un cadru organizat. Ma gandeam cum ar fi sa am un copilot pentru acest traseu nou, dar in urma scurtei experiente acumulate in anii trecuti am invatat ca important este sa fi prezent la start si sa incerci tot timpul sa termini cu un rezultat cat mai bun, asa ca un eventual copilot m-ar “ingreuna” in lupta cu colegii mei de clasa .

In pauza competitionala Morcov s-a pregatit serios pentru noul sezon printr-un program fizic sustinut, ducand o lupta continua cu kilogramele acumulate fiind constient ca orice kilogram in minus conteaza. Morcovmobilul a intrat si el intr-o revizie completa motorul suferind cu aceasta ocazie cateva modificari de ordin tehnic, dar nici partea estetica nu a fost neglijata.

 

Numarul 33 va fi in acest sezon numarul de concurs cu noroc a lui Valentin care spera sa se concretizeze in cat mai multe podiumuri deoarece orice ratare a podiumului ii va aduce acestuia o pedeapsa constand in 10 flotari pentru fiecare loc departare de podium. Pedeapsa va fi pusa in aplicare in parcul de service de la finalul fiecarei etape. “Sper sa urc cat mai des pe podium la clasa la care iau startul sa scap de aceasta pedeapsa, dar daca nu voi reusi, sunt pregatit sa fac fata sanctiunii” a mai spus Morcov.

 

Morcov este sprijinit si in acest an de partenerul sau Biedy ServCom.

 

Acest articol poate fi considerat un pamflet in functie de cat de incruntata ati avut fruntea de dimineata. 🙂