Alex MIREA obtine a treia victorie consecutiva

Locul 1 obtinut de Alex Mirea la clasa H1 in cadrul Trofeului Sinaia a confirmat pregatirea buna si forma excelenta pe care pilotul bucurestean o are de la inceputul acestui an. Cea de-a cincea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta a reprezentat pentru Alex a treia victorie consecutiva la clasa H1, venita chiar pe unul din traseele sale preferate.

 

A fost un weekend perfect pentru mine. Ca de obicei, la Sinaia, atmosfera a fost una deosebita, unicul circuit urban din campionat beneficiind de prezenta a numerosi spectatori. Totul a decurs foarte bine incepand cu mansele de antrenament cronometrate, pe care am reusit sa le castig. Duminica, in mansele de concurs, nu ma asteptatm sa fiu mai rapid decat Bogdan Rusea. Chiar daca ploaia parea ca ne va incurca socotelile, zona traselor s-a uscat pentru a doua urcare si nu am avut niciun fel de probleme. a spus Alex MIREA la finalul Trofeului Sinaia.

Alex MIREA  - Trofeul Sinaia 2013

Pe intreg parcursul weekend-ului, rivalitatea dintre Alex Mirea si bunul sau prieten Bogdan Rusea a fost principalul subiect urmarit de fanii acestora pe retele de socializare, cei doi pronosticandu-si timpii pe care credeau ca-i vor obtine in cea mai buna urcare de concurs. 2:10.740 a fost timpul prevazut de Alex iar duminica el a reusit sa fie mai rapid in prima mansa de concurs, oprind cronometrul la 2:10.032.

 

Mai in gluma, mai in serios, am tras cat s-a putut de tare pentru a obtine un timp mai bun decat cel pe care l-am pronosticat. Sunt fericit ca am obtinut acest lucru dar si pentru ca am reusit sa reduc ecartul la general fata de Bogdan la doar trei puncte. Practic am reusit sa relansez lupta pentru titlul de campion national la final de sezon. a mai spus Alex MIREA.

 

Ma bucur ca am putut sa-l sprijin pe Gabriel Ene la debutul sau in Campionatul National de Viteza in Coasta si vreau sa-l felicit pentru rezultatul bun pe care l-a obtinut la primul contact cu masina de curse. a adaugat MIREA.

 

Prezenta lui Alex MIREA in Campionatul National de Viteza in Coasta este posibila in 2013 datorita partenerilor  www.sgmarket.ro, www.deltaglass.ro, www.superformance.ro, www.vbcs.ro, www.casa-fiscala.ro  dar si a catorva prieteni.

 

Credit Foto: RallyZoom.ro