Robert Kubica a acordat primul interviu dupa accidentul de duminica



Robert Kubica a acordat primul interviu dupa accidentul suferit duminica trecut intr-un raliu. Reporterii de la Gazzetta dello Sport au vorbit cu polonezul, care a spus ca “ va reveni mai puternic decat a fost inainte“.

Nu-mi aduc aminte nimic in legatura cu accidentul, dar aceste intamplari te fac mai puternic” a declarat Kubica.”Imi pare rau pentru mama mea” .

Referindu-se la cea mai importanta rana ( mana sa dreapta a fost aproape smulsa de parapetul metalic care a patruns in habitaclul masinii ), Robert a spus : ” Degetele functioneaza si mana deasemeni, dar numai dupa ce voi incepe exercitiile voi stii cu siguranta totul“.

Veteranul jurnalist Allievi a spus despre Kubica ca acesta parea relaxat in timp de discutau despre revenirea in Formula 1 : ” Cu siguranta voi fi mai puternic, mental vorbind. Trebuie sa revin in acest an ! Imi simt mana mai bine decat in urma accidentului de acum sapte ani” a adaugat Kubica. Despre participarea in raliuri polonezul a mai spus ca ” Este o munca grea, severa, care ma ajuta sa ma concentrez mai mult in Formula 1…vom vedea daca voi mai participa la raliuri. ” .