Robert Kubica va testa un Mercedes pentru DTM

La sfarsitul acestei saptamani, mai exact pe 24 ianuarie, Mercedes va efectua un test pe circuitul din Valencia. Celor doi piloti Mercedes din DTM Gary Paffett si Roberto Merhi li se va alatura si polonezul Robert Kubica.

robert_kubica

Kubica a anuntat ca va face un sezon complet in European Rally Championship si probabil sansele ca el sa devina un pilot pentru Mercedes in DTM sunt scazute, insa cei de la Mercedes au de inlocuit nu mai putin de trei piloti in acest an dupa retragerea lui David Coulthard si Susie Wolff si plecarea lui Jamie Green in tabara Audi.   

Maxime Martin

Rivalii de la BMW mai au doar 1 loc disponibil in echipa lor dupa ce l-au confirmat pe fostul lor pilot de teste Marco Wittman ca al saptelea pilot al echipei incepand din acest an. Locul acestuia a fost luat de Maxime Martin, belgianul care testa BMW-ul M3 DTM in toamna anului trecut. Martin va efectua un program complet in ALMS (American Le Mans Series) in 2013 unde va concura la volanul unui BMW Z4 GTE. Debutul in cursele de pe continentul american si-l va face chiar la sfarsitul acestei luni in cursa de 24H de la Daytona la volanul unui BMW M3.