Raliul Suediei 2011 : 3 intrebari pentru Sebastien Loeb


Dupa ce ai castigat sapte titluri mondiale consecutiv, cel mai probabil, singurul tau obiectiv este sa devii primul pilot care reuseste aceasta performanta de opt ori. Sau?

Este dificil sa-mi fixez orice alt obiectiv. Sper, cel putin, sa ma lupt pentru a-mi apara titlul. Nu-mi voi schimba strategia. Voi aborda fiecare cursa pe rand, in functie de ceea ce se intampla la fata locului. Anul acesta, tinand cont de noile reguli, vor fi cu siguranta mult mai multe necunoscute.”

Esti nerabdator sa iei startul in Suedia?

De-abia astept. Nu cred insa ca rezultatele de acolo vor fi elocvente pentru restul sezonului. Suprafata cea mai des intalnita va fi macadamul. Pe aceasta suprafata se va decide titlul. La teste m-am simtit mult mai bine pe macadam decat pe zapada. Desigur, nu va fi foarte bine daca vom fi in spatele rivalilor nostri, dar acest raliu nu este cel mai important din acest sezon.”

Te temi ca in urma schimbarilor de regulament se vor schimba ierarhiile in Campionatul Mondial?

Am un sentiment bun in ceea ce priveste masina. In timpul testelor am fost placut surprins de motor si de balansul masinii, in ciuda lipsei diferentialului central. Chiar cred ca acest sezon va fi unul bun, dar cronometrul este singurul mod de comparatie. Nu sunt genul de om care sa faca afirmatii pe care nu le pot sustine, deci va trebui sa astept primele raliuri inainte sa fac orice pronosticuri.

One thought on “Raliul Suediei 2011 : 3 intrebari pentru Sebastien Loeb”

Comments are closed.