Valentin Porcisteanu reuseste victoria in Raliul Tara Barsei

“Vallino” reuseste sa isi consolideze pozitia de lider in clasamentul general prin obtinerea unei frumoase victorii in Raliul Tara Barsei Dunlop – Klar Professional 2011. Echipajul Valentin Porcisteanu /Dan Dobre reuseste astfel cea de-a patra victorie in acest sezon intarindu-si astfel ecartul fata de urmaritorii sai.

 

Bogdan Marisca ocupantul locului doi in ierarhia generala reuseste in Raliul Tara Barsei sa il devanseze pe ultima proba speciala pe Gergo Szabo si sa se claseze pe pozitia a doua a podiumului. Cu toate acestea se pare ca Marisca a fost penalizat de catre conducerea cursei pentru start furat pe PS5, fiind astfel retrogradat pe ultima treapta a podiumului.

 

Gergo Szabo este cel care va ocupa locul al doilea in Raliul Tara Barsei 2011, daca penalizarea de 10s pentru start furat se va mentine pentru pilotul clujean Bogdan Marisca. Szabo s-a aflat in acest raliul la bordul unui Mitsubishy Lancer EVO X si conform declaratiilor sale intreg parcursul raliului a fost un proces de testare si acomodare cu aceasta masina. Cu toate acestea maghiarul se afla inainte ultima proba speciala la doar 3.7s in urma liderului Porcisteanu.   

 

In clasamentul general primele trei pozitii raman neschimbate Porcisteanu, Marisca, Gartofan cu doar  doua raliuri ramase de disputat si teoretic toti cei trei mentionati pot castiga campionatul, Porcisteanu distantandu-se destul de mult insa in urma victoriei de astazi.