Dan Gîrtofan: Suntem în creștere de formă

Dan Gîrtofan și Adrian Berghea au reușit să termine pe locul 5 Timiș Rally, etapa a doua a CNRD 2013, care a avut loc weekendul trecut. După o primă zi în care o problemă la motor le-a afectat timpii, Giri și Adi au început să-și regăsească ritmul sâmbătă, când au avut evoluții în creștere de la o probă la alta.

giri timis 2013

În plus, totul a culminat cu o frumoasă „bătălie” cu Marco Tempestini, care a făcut deliciul fanilor. „A fost un raliu frumos, la care ne-am descurcat onorabil. În prima zi am fost sâcâiți de o problemă la motor, care se întrerupea la turații mari și nu știam de ce. De-abia seara am reușit să-i dăm de cap, în parcul de service, când am înlocuit un banal filtru de benzină ce se înfunda, iar astfel benzina nu mai ajungea la motor. Cum nu știam dacă s-a rezolvat complet problema, am fost un pic mai prudenți în debutul zilei secunde, dar când am observat că totul este perfect, am început să ne intrăm în ritm și să mergem din ce în ce mai repede. Asta s-a văzut pe final, în timpii obținuți pe ultimele probe, lucru ce ne dă încredere pentru următoarele curse”, a spus Dan Gîrtofan.

 

Giri a mai adăugat că speră ca evoluția sa și a lui Adrian Berghea să fie una și mai bună în următoarea etapă, Raliul Deltei Tulcea: „Suntem în creștere de formă și sperăm să demonstrăm asta la Tulcea, chiar dacă este un raliu complet nou pentru noi”.