Un bronz meritat

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu avea de luat o revansa la Timis Rally, dupa evolutia mai putin convingatoare din prima etapa a Campionatului National de Raliuri, cursa de la Brasov. Confruntarea programata sa aiba loc pe specialele din jurul Lugojului fusese castigata anul trecut de pilotul bucurestean, la Clasa 9, dupa o lupta extrem de stransa.

 

Adrian Grigore: “Am plecat increzatori spre Timisoara, deoarece ne plac probele de la acest raliu, configuratia specialelor, plus ca ne motiva succesul din 2012. Vroiam, totodata, sa aratam ca parcursul slab de la Brasov a fost o intamplare, datorata, poate, si faptului ca nu am fost bine pregatiti pentru conditiile de acolo, adica zapada si gheata, ca in plina iarna. Din pacate, am debutat ciudat din prima zi a recunoasterilor, cand am avut un cauciuc taiat, o pana de benzina si o planetara cu probleme. Am depasit momentul si a doua zi totul a decurs conform planului.

 Adrian Grigore - Timis Rally - 1

Adrian a pus mana pe masina de concurs dupa Brasov doar la shakedown-ul de la Timis Rally, dar parcursul sau a fost unul bun in PS1, unde am obtinut locul secund la clasa, la 8 zecimi in spatele liderului.

 

Ghinionul a lovit din nou, de data aceasta la startul cele de-a doua probe speciale, cand a inceput o ploaie aproape trentiala, masina de concurs fiind echipata cu slick-uri. In aceste conditii, Adi nu a fortat si a pierdut doar 20 de secunde. PS4-Juresti 1 a insemnat primul succes pentru echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu, dublat in PS7-Juresti 2 si la finalul primei zile cei doi ocupau locul 3.

 

Adrian Grigore: “Am parcurs probele din a doua parte a zilei de vineri cu gume mixte si, conform algoritmului, pe jos era uscat! Sambata am inceput excelent, cu un succes pe PS10-Surduc 1 pe ploaie si cu gume mixte taiate. Proba lunga mi-a facut ceva probleme, pentru ca era foarte murdara, plina de noroi si uda. Podiumul obtinut ne multumeste, speram la mai mult, dar o clasare in top 3 atat pe probe cat si la final, la care se adauga si trei victorii de speciala, mi se pare cel putin OK. Am prins mai multa incredere in noi si dedicam rezultatul celor care au sperat ca vom face un rezultat bun si nu s-au inselat.

 

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu multumeste sponsorilor: Biborteni, Irish Green, Igol Lubrifiants, Agentia de Turism Triunghi, Balper Media, Europrim Group, Cerbul Carpatin, Wix Filters.