Dubla victorie pentru Bogdan Rusea la Rasnov

O noua dubla din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop s-a desfasurat la Rasnov in weekend-ul care abia s-a incheiat. Bogdan Rusea a reusit din nou cea mai inalta pozitie a podiumului in ambele etape la clasa H2, la volanul celui mai rapid automobil Dacia Logan.

 

Recordul de participanti a fost doborat sambata 16 iunie, in cea de-a treia etapa a campionatului national, cand 92 de piloti s-au intrecut pe cei 4,2 kilometri ai Trofeului Rasnov. Serus Racing Club s-a aliniat la start cu Dacia Logan de 190 cai putere care, in mainile pilotului bucurestean Bogdan Rusea, s-a dovedit a fi cel mai rapid automobil al clasei sale. Daca sambata ecartul dintre Bogdan si urmatorul clasat a fost de sub o secunda, duminica acesta si-a imbunatatit propriul timp, iar avansul fata de urmatorul clasat a fost de peste trei secunde.     

 

foto: Sorin Pop

Totul a functionat perfect. Cam asa pot descrie acest weekend. Multumesc mecanicilor care mi-au pregatit o masina fara cusur. Ma bucur la fiecare etapa din ce in ce mai mult de performantele masinii pe care le descopar treptat. Vremea a fost frumoasa la Rasnov si am putut sa imi imbunatatesc timpul duminica, fata de cel de sambata. Cel mai mult insa ma bucur pentru faptul ca in acest weekend am alergat alaturi de tatal meu in concurs, el inscriind-se cu o alta masina la start. Organizarea a fost ca de obicei impecabila si intotdeauna revin la Rasnov cu placere. Multumesc sponsorilor care sunt alaturi de mine in acest an si nu in ultimul rand spectatorilor prezenti in numar mare, care ne-au aplaudat si incurajat la Rasnov.” erau gandurile lui Bogdan dupa un sfarsit de saptamana plin de adrenalina.

 

Weekend-ul de la Rasnov a avut o insemnatate speciala pentru Bogdan, deoarece a fost pentru prima oara cand a concurat alaturi de tatal sau, Adrian Rusea. Familia Rusea intra astfel in randul unui grup restrans de familii in care doua generatii se intalnesc pe traseele de concurs.

 

Marius Amir, director zonal de vanzari Total, a fost din nou alaturi de echipa Serus Racing Club, dupa ce a fost muscat de acest sport odata cu runda de la Teliu: “ La etapele precedente am fost fascinat de acest sport cu motor si nu am putut sa nu repet experienta si in acest weekend. Am fost alaturi de Bogdan si la Rasnov, si sunt foarte fericit pentru dubla reusita de el. Cred ca la urmatoarea etapa voi incerca si experienta de copilot sa vad exact ce simt acesti minunati piloti in timpul cursei.” 

 

Service Auto Serus si Total Lubricants Romania SA sunt cei doi sponsori care fac posibila participarea campionului clasei H2 din sezonul 2011 in aceasta competitie.