Etapa dificila pentru SERUS SG Racing Team la Brasov

In perioada 7-8 iunie, pe drumul ce leaga Brasovul de Poiana Brasov, s-a desfasurat etapa a doua din Campionatul National de Viteza in Coasta – Marele Premiu al Orasului Brasov, etapa care l-a omagiat pe Eugeniu Ionescu Cristea, multiplu campion national la raliu, viteza in coasta sau competitii pe circuit. Desi au plecat optimisti catre aceasta etapa, una dintre preferatele lor, coechipierii Serus SG Racing Team au intampinat unele probleme care i-au impiedicat sa-si indeplineasca obiectivele propuse.

Alex Mirea MP al Brasovului

Cu motorul spart la prima etapa, cea de la Ranca, Alex MIREA si echipa de asistenta tehnica au reusit sa termine reparatiile cu foarte putin timp inainte de Marele Premiu al Orasului Brasov. „Am plecat spre Brasov dar gandul era indreptat tot la Bucuresti, pentru ca nu stiam daca masina va fi gata la timp. Desi s-au facut eforturi serioase, startul la aceasta etapa a fost o solutie de compromis deoarece nu au fost puse la punct toate detaliile la masina, insa nu imi doream sa pierd puncte care se pot dovedi importante la sfarsitul sezonului. In configuratia actuala a masinii nu puteam sa fac mai mult decat am facut la Brasov. A fost un weekend plin de peripetii si probleme pentru toata echipa, insa acest lucru nu poate decat sa ne faca mai buni! Si da, imi este dor de Honda!a declarat Alex Mirea care s-a clasat pe locul 5 la clasa H2.

Gabriel Ene MP al Brasovului

Gabriel Ene a experimentat pentru prima mansa de concurs de duminica niste pneuri slick de compozitie noua si comportamentul masinii sale Renault Clio RS a fost unul complet schimbat. „La Brasov am fost in graficul propus pana la prima mansa de concurs, cand am facut o alegere neinspirata a pneurilor slick. Din pacate, rezultatul obtinut nu a mai putut fi imbunatatit in a doua urcare de concurs, intrucat timpii se cumuleaza. Pentru mine a fost o experienta noua, o etapa la care imi propun sa nu lipsesc pe viitor, datorita traseului, organizarii si a numarului mare de spectatori care au venit sa ne vada. O alta experienta pe care am apreciat-o la Brasov a fost invitatia celor de la Agentia Nationala Anti-Doping de a efectua un test dupa antrenamentele de sambata.a spus Gabriel Ene care se afla la primul sau sezon in Campionatul National de Viteza in Coasta.

Bogdan Rusea MP al Brasovului

Marele Premiu al Orasului Brasov a decurs la inceput foarte bine pentru Bogdan Rusea.”Am reusit sa fiu cel mai rapid pilot la clasa mea in antrenamentele cronometrate de sambata cat si in prima mansa de concurs de duminica.” Daca la etapa precedenta Alex Mirea nu a reusit sa ajunga la final, la Brasov a fost randul lui Bogdan Rusea sa declare forfeit. “In timp ce ma pregateam sa iau startul in cea de-a doua mansa de concurs de duminica, defectarea trenului de rulare  m-a impiedicat sa efectuez ultima urcare si am fost nevoit sa abandonez. Imi pare rau de acest lucru, pentru ca etapa de la Brasov a fost din nou extraordinara din toate punctele de vedere, insa astfel de incidente fac parte din motorsport si trebuie sa le acceptam ca atare.a spus si Bogdan Rusea.

 

Desi poate parea un cliseu, Serus SG Racing Team doreste sa multumeasca in mod special fiecarui spectator care a fost prezent in acest weekend pe marginea probei de la Brasov si ii invita sa fie alaturi de ei si la urmatoarea etapa care va avea loc in perioada 5-6 iulie la Resita. Serus SG Racing Team este sustinuta in sezonul 2014 al Campionatului National de Viteza in Coasta de partenerii SERUS, SGMarket.ro, Total, Safety Broker si Hesper.