Sebastien Loeb Racing se pregateste pentru Le Mans 24H

In timp ce Sebastien Loeb participa la cea de-a 81 editie a Raliului Monte Carlo, care a debutat chiar astazi, echipa sa Sebastien Loeb Racing isi vede linistita de programul sau sub bagheta lui Dominique Heintz, cel care a avut un rol important in debutul lui Loeb in raliuri. 

SebastienLoebRacing_ELMS_LeCastellet_Qualifs_2

Echipa din regiunea Alsacia spera sa se regaseasca la startul editiei din acest an a Le Mans 24H, inaintand in acest sens cererea de participare organizatorului Automobile Club de l’Ouest. In paralel echipa va participa in European Le Mans Series cu un prototip Oreca 03 la clasa LM P2.

 

Dupa ce am luat parte la ziua testelor pentru Le Mans 24H in 2012, acum vrem sa facem urmatorul pas. Sa concuram in legendara cursa de 24H este un obiectiv important pentru noi si totodata va fi realizarea unui vis. Am ales sa participam in European Le Mans Series pentru ca este o platforma interesanta care permite prototipurilor de la clasa LM P2 sa se bata pentru victorie la general. Ne aflam inca in cautare de parteneri pentru a finaliza acest proiect si totodata sa il facem unul de succes. Ideea, de a avea o echipa in cursa de 24H de la Le Mans condusa de un campion mondial de raliuri, este unica si speram ca va atrage multi fani.” declara directorul echipei  Dominique Heintz