Doi baieti si o fata, trei debutanti in DTM

Edoardo Mortara, Filipe Albuquerque si Rahel Frey sunt cei trei debutanti in DTM care se vor alatura echipei Audi in noul sezon 2011. Cei trei vor pilota modele Audi cu vechile specificatii si ii vor inlocui pe Markus Winkelhock, Katherine Legge si Alexandre Premat.

Dr Wolfgang Ullrich seful Audi Motorsport declara: “Toti trei pilotii au facut o impresie foarte buna la testele facute de noi in decembrie pentru gasirea unor noi piloti. Sunt convins ca toti trei vor fi un sprijin de nadejde al intregii echipe de piloti si ne vom afla intr-o pozitie buna in 2011.” 

Edoardo Mortara campionul din F3 si Filipe Albuquerque castigatorul “Race of Champions” vor concura in cadrul aceleasi echipe Audi Sport Rosberg, in timp ce Rahel Frey va evolua pentru echipa Audi Sport Phoenix alaturi de experimentatul pilot Martin Tomczyk.

Elvetianca Rahel Frey in varsta de 25 de ani a participat mai mult in competitiile de monoposturi devenind in 2009 prima doamna pilot care a castigat o cursa in campionatul german Formula 3. In 2010 a participat la cursa de 24 H de la LeMans la categoria GT1 intr-o echipa formata numai din fete. Motto-ul ei este “Mergi repede si niciodata nu renunta”.