DTM AMG Mercedes C-Coupé 2012

Prezentarea oficiala a noii masini pentru cei de la Mercedes-Benz, care va alerga in sezonul 2012 din DTM va avea loc marti 13 septembrie in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Michael Schumacher si Nico Rosberg cei doi piloti ai echipei Mercedes GP Petronas din Formula 1 vor fi cei care ne vor arata pentru prima oara noul model .

 

Faptul ca Michael Schumacher va lua parte la prezentarea oficiala nu este o surpriza, deoarece asa cum mentionam anterior, septuplul campion mondial va ajuta la dezvoltarea noului model prin testele care le va efectua, si probabil in viitorul apropiat DTM fiind urmatorul pas care il va face in cariera sa. Alaturi de cei doi piloti va fi si Norbert Haug vicepresedintele Mercedes-Benz Motorsport care anticipeaza un sezon spectaculos al campionatului german de turisme, toti cei trei constructori importanti ai Germaniei fiind prezenti din sezonul urmator prin revenirea mult asteptata a celor de la BMW.

 

Pana marti insa, Gary Paffett, pilot Mercedes-Benz AMG si campion in 2005 in DTM , ne lasa sa aruncam o scurta privire asupra noului model DTM AMG Mercedes C-Coupe.