Alex MIREA porneste spre Arad cu gandul la un nou podium

Reveniti in cadrul Campionatului National de Raliuri incepand cu etapa de la Sibiu, Alex MIREA si Dragos DESPINOIU au demonstrat ca perioada in care au absentat nu i-a incetinit deloc, cei doi buni prieteni reusind ca la prima lor cursa cu noua masina, Suzuki Swift Sport, sa se impuna in clasamentul Cupei Suzuki si sa urce pe pozitia secunda la clasa 9.

Foto: RallyZoom.ro
Foto: RallyZoom.ro

Startul in Raliul Aradului este programat sambata aceasta, 24 august, de la ora 07.46, concurentii avand de parcurs in prima zi a competitiei 122.42km impartiti in 10 probe speciale. Duminica, 25 august, doar trei speciale vor mai ramane de disputat, echipajele urmand sa parcurga doar 18.73km in regim de concurs.

 

Chiar daca prima cursa a decurs excelent pentru noi, pauza se simte. Inca nu ne-am intrat in ritmul pe care stim noi ca il putem avea insa treptat sunt convins ca vom ajunge acolo unde ne dorim.a spus Alex MIREA.

 

Pentru Raliul Aradului, Alex si Dragos isi doresc un nou rezultat de top, care sa le consolideze pozitia in clasamentul Cupei Suzuki si de ce nu, chiar sa-i propulseze pe prima pozitie de care ii despart in acest moment doar 1,6 puncte.

 

Mergem la Arad cu gandul la un nou rezultat bun, mai ales ca etapa are un coeficient marit de 1.2 si reprezinta o buna oportunitate de acumulare a unor puncte importante in clasament. Sigur ca pentru noi este abia a doua etapa cu noua masina asa ca vom incerca sa facem o cursa inteligenta, in care sa combinam viteza cu un ritm eficient care sa ne permita sa ajungem cu bine la finalul intrecerii. Cu siguranta lucrurile nu vor fi usoare si asa cum s-a vazut la etapa precedenta, lupta in Cupa Suzuki este una foarte stransa iar adversarii nostri au mai multa experienta cu modelul Swift decat noi.

Pentru ca suprafata de concurs nu mai este atat de dura ca la Sibiu, vom merge mai tare si vom incerca sa oprim primii cronometrul pe probe asa cum am facut si la etapa precedenta, pe cateva speciale. Vreau sa le multumesc tuturor celor care sunt alaturi de mine la fiecare etapa dar si in mediul virtual. De multe ori, ei sunt cei care iti dau energia de a merge mai departe.” a mai declarat Alex MIREA, inainte de a porni in aventura de la Raliului Aradului.       

   

Prezenta echipajului format din Alex MIREA si Dragos DESPINOIU in Campionatul National de Raliuri este posibila in 2013 datorita partenerilor www.sgmarket.rowww.deltaglass.ro, www.superformance.ro,  www.vbcs.ro,  www.casa-fiscala.rohttp://www.RCAperoti.ro dar si a catorva prieteni.