Pregatiti pentru un raliu cu miza

In acest final de saptamana intrecerea interna de raliuri revine in actualitate cu a treia runda de macadam a sezonului, Raliul Aradului. Aceasta este ultima etapa din acest an cu coeficient 1,2, astfel ca echipajul Alex. Filip/Bogdan Iancu o abordeaza cu dorinta de a obtine un nou rezultat care sa le permita sa isi consolideze pozitia intai in clasamentul masinilor cu doua roti motrice.

Alex Filip

Masina a fost complet revizuita dupa Raliul Sibiului, competitie care si in acest an a reconfirmat faptul ca are cea mai casanta suprafata de concurs. In programul competitiei aradene sunt 13 „speciale” cu o lungime totala de 141,15 km. „Plecam la Arad cu gandul la traseul foarte tehnic si ofertant din punctul de vedere al pilotajului. Avem de parcurs si doua probe noi, care schimba un pic dinamica intrecerii. Vom incerca sa le <<citim>>  cat mai bine la sesiunea de recunoasteri, astfel incat sa le putem aborda cu acelasi ritm pe care il vom avea si pe sectiunile pe care le cunoastem deja din anii trecuti”, spune Alex. Filip.

 

Dupa ziua de vineri, cand sunt programate sesiunea de teste si startul festiv, sambata se vor desfasura 10 probe speciale (insumand  122,42 km ), iar duminica inca 3 (18,73 km). “Sper ca noul format – sambata/duminica, dar si prezenta lui Mihai Leu in calitate de organizator si deschizator al cursei sa aduca mai multi spectatori pe probele speciale care sa se bucure de spectacolul pe care il vom oferi impreuna cu ceilalti protagonisti ai campionatului”, a incheiat Alex. Filip